• Viljan kokonaiskulutus pieneni kilon verran, 79 kiloon. Vehnän kulutus laski vajaa pari kiloa, kauran puoli kiloa. Rukiin ja riisin kulutus sen sijaan kasvoi puoli kiloa.
  • Siipikarjanlihaa syötiin viime vuonna seitsemän prosenttia edellisvuotta enemmän. Kasvua oli myös naudanlihan kulutuksessa, vajaa kolme prosenttia ja sianlihan kulutuksessa, vajaa kaksi prosenttia.
  • Kananmunien kulutuksen kasvu jatkui. Kananmunia syötiin vuonna 2015 yli 11 kiloa, noin  kuusi prosenttia edellisvuotta enemmän.
  • Täysmaidon kulutus pieneni edellisvuodesta lähes seitsemän prosenttia. Rasvattoman maidon kulutuksen lasku jatkui toista vuotta peräkkäin. Kevytmaidon kulutus oli lähes edellisvuoden tasolla. Maitoa kului vuonna 2014 kaikkiaan 123 litraa henkeä kohti – kolme prosenttia edellisvuotta vähemmän.
  • Juuston kulutus jatkoi kasvuaan. Juustoa kului keskimäärin 26,6 kiloa henkeä kohti.
  • Tuoreita hedelmiä kului keskimäärin noin 58 kiloa eli neljä kiloa edellisvuotta enemmän.