• Kauran kulutus kasvoi kilon edellisvuodesta. Rukiin kulutus taas väheni lähes saman verran. Vehnää ja ohraa käytettiin edellisvuoden tapaan. Viljan kokonaiskulutus pysyi ennallaan - 80 kilossa henkeä kohti.
  • Siipikarjanlihaa syötiin noin kolme prosenttia edellisvuotta enemmän. Myös naudanlihan kulutuksessa oli pientä nousua. Sianlihan kulutus sen sijaan pieneni noin kolme prosenttia. Naudanlihaa syötiin keskimäärin 18,7 kiloa, sianlihaa 34,6 kiloa ja siipikarjanlihaa 20,1 kiloa.
  • Kananmunia syötiin hieman alle 11 kiloa. Kulutus oli edelleen lievässä nousussa – kasvua oli vajaa kaksi prosenttia edellisestä vuodesta.
  • Täysmaidon kulutus kääntyi lievään laskuun usean vuoden noususuunnan jälkeen. Myös rasvattoman maidon kulutus väheni hieman edellisvuodesta. Maitoa kului vuonna 2014 kaikkiaan 127 litraa henkeä kohti – prosentin verran edellisvuotta vähemmän
  • Voin kulutus laski parin vuoden takaiselle tasolle noin neljään kiloon.
  • Juuston kulutus kasvoi noin 25 kiloon henkeä kohti.
  • Tuoreita hedelmiä kului keskimäärin noin 54 kiloa eli viisi prosenttia edellisvuotta enemmän.